Announcement

Collapse
No announcement yet.

My sig

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • My sig

    I'm trying to update my sig. Previously it was ok, I'd change colour etc but now all the codes are showing, therefore coming up with an error message saying it's too long. How can I go back so the codes don't show?

    Help please!

    ps: it's not in the white editor mode, it was in the normal mode
    Originally posted by vk6hgr
    My Hyosung couldn't do that speed if it was dropped in from orbit.

  • #2
    Its working again. But TYSON turned the colours off?

    http://www.perthstreetbikes.com/foru...ed-text-45249/

    Comment


    • #3
      It's currently looking like this:
      Originally posted by vk6hgr
      My Hyosung couldn't do that speed if it was dropped in from orbit.

      Comment


      • #4
        I'm looking at it an its all pink and movember is in different colours


        Comment


        • #5
          in the "edit sig" option, it's coming up with code instead of the norm :/

          it usually looks exactly like what my sig looks like in the main forum
          Originally posted by vk6hgr
          My Hyosung couldn't do that speed if it was dropped in from orbit.

          Comment


          • #6
            bumpage?
            Originally posted by vk6hgr
            My Hyosung couldn't do that speed if it was dropped in from orbit.

            Comment


            • #7
              In your userCP do you have the WYSIWYG editor enabled?
              If you can... you MUST!

              Comment


              • #8
                wassat? the A/A button?
                Originally posted by vk6hgr
                My Hyosung couldn't do that speed if it was dropped in from orbit.

                Comment


                • #9
                  What you see is what you get, Not sure where it is in User cp though??

                  Comment


                  • #10
                    Click "USER CP"

                    and then "Edit options"

                    You will find the editor mode towards the bottom
                    If you can... you MUST!

                    Comment


                    • #11
                      yep it's enabled. i've never altered that option...
                      Originally posted by vk6hgr
                      My Hyosung couldn't do that speed if it was dropped in from orbit.

                      Comment


                      • #12
                        Sorry chicken... might be something to do with Tyse disabling the colour thing as mentioned before... *shrug*
                        If you can... you MUST!

                        Comment


                        • #13
                          Doh

                          Tyson... can it please please please be re-enabled when you get a spare 3 secs?
                          Originally posted by vk6hgr
                          My Hyosung couldn't do that speed if it was dropped in from orbit.

                          Comment


                          • #14
                            I'll answer for him... the answer will be no.

                            Its also not due to just this forum software its due to the difference in choices with the different coloured skins.

                            Its in the interest of being able to read the text properly no matter what skin you are viewing. Its an unfortunate side effect.
                            If you can... you MUST!

                            Comment


                            • #15
                              Is that at all related to why my sig loaded last night still ain't working..?

                              DD

                              Comment

                              Working...
                              X