Announcement

Collapse
No announcement yet.

Are there any website wizards here?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Sventek
    replied
    Yep - that's all good, thanks. I've found out that there was a problem with .htaccess that was causing PHP to be handled as a file rather than loaded properly.

    Leave a comment:


  • Magilla
    replied
    That means that it's not being processed as a PHP file - the server is seeing it as plain text. Does your new hosting plan include PHP?

    Edit: PHP is a programming language, and the server needs software installed to be able to run the code. Virtually all Linux-based hosting solutions include PHP, but Windows ones are a bit hit-and-miss.

    Leave a comment:


  • Sventek
    started a topic Are there any website wizards here?

    Are there any website wizards here?

    I've just migrated to a new, local hosting provider for my business and a few other things (including a photography forum). Everything looks to have been successfully transferred, and I can't find any differences between the files, but when I try to load the site I'm asked to open or save a file that contains the following:

    <?php

    $startTime = microtime(true);
    $fileDir = dirname(__FILE__);

    require($fileDir . '/library/XenForo/Autoloader.php');
    XenForo_Autoloader::getInstance()->setupAutoloader($fileDir . '/library');

    XenForo_Application::initialize($fileDir . '/library', $fileDir);
    XenForo_Application::set('page_start_time', $startTime);

    $fc = new XenForo_FrontController(new XenForo_Dependencies_Public());
    $fc->run();
    Does anyone have any ideas about what might be going wrong?

    Thanks in advance!
Working...
X